zondag 10 mei 2015

Campinglife...

Nog 2 weken en dan....gaan we verhuizen, komt er familie uit Canada over, gaan we bijna op vakantie, gaat mijn zusje trouwen, is de Schoolsport Olympiade...HELLUP!

Ja echt serieus, hoe ga ik dat allemaal managen? Het is niet zo dat ik de komende twee weken vrij heb genomen, dus tussen de bedrijven door moet ik (natuurlijk met hulp) m'n huis leeg halen. Een paar dagen voor de verhuizing komt mijn Canadese achterneef met zijn vriendin op bezoek en die wil ook de aandacht. Natuurlijk vind ik het super dat hij overkomt, want ik heb hem al zeker vijf jaar niet meer gezien, het komt alleen zo rottig uit nu. Al weet ik dat ik er nu meer last van heb, dan als het moment straks daar is. Dan vallen alle puzzelstukjes in elkaar en heb ik me voor voor niks druk gemaakt.

Het is allemaal wat hoor zo'n verhuizing. Wat een hoop spullen (lees: zooi) verzameld een mens in een aantal jaar. Ik denk dat we de helft van wat we op zolder hadden staan naar de stort hebben gebracht. Eerder hebben we wel ooit een opruiming gehad, maar toen bedachten we ons dat we die 'zooi', misschien, ooit, een keertje in de toekomst, mogelijk, als de tijd er rijp voor was, nog wel konden gebruiken. Nou...niet dus! En dan is het ook nog eens zo, dat we nog niet meteen in ons nieuwe huis kunnen. Dat kan pas vanaf 1 november a.s. Dus op 25 mei a.s. verhuizen we voor 5 nachten naar mijn schoonouders. Daarna gaan we voor 9 dagen op vakantie en als we terugkomen slapen nog eens 4 nachten bij mijn schoonouders,
voordat we naar ons tijdelijk onderkomen vertrekken, de camping. Hoe vet is dat. Zes maanden wonen op de camping met zwembad, grote trampolines en een bar. Man blij, kind blij en ik blij. 
De bar
Glijbaan voor Daan

Campinglife
Natuurlijk verblijven we in een bungalow. Weliswaar een inniminnie hutje, maar dat mag de pret niet drukken. We hebben een woonkamer(tje), een keuken(tje), een badkamer(tje), twee slaapkamers en een grote tuin! Zodra we de camping en de bungalow gingen bezichtigen waren we verkocht. Wat een gemoedelijke en mooie camping, hier gaat Daan het echt naar zijn zin hebben en moeders ook, als het weer mee zit tenminste. Want, waar laat ik mijn natte was, als het regent buiten? In de woonkamer? Badkamer? Slaapkamer? Heel veel meer ruimtes blijven er niet over. Ach ik maak me er nog niet heel druk over. Vooralsnog zie ik alleen maar de voordelen van wonen op de camping. Zoals, iedere dag kunnen zwemmen, BBQ-en, veel buiten leven, iedere dag vakantie gevoel na een werkdag, bruin worden :)

Speeltuin

De koffers worden gepakt
Glijbaan voor papa en mama ;)
In al ons enthousiasme zijn we wel vergeten te kijken, wat de bungalow aan inrichting en spullen heeft. Daar loop ik nu met het inpakken tegen aan. Wat mag voor lange tijd opgeslagen worden, wat hebben we nu nog nodig, maar straks op de camping niet en wat moet mee naar de camping? Ehhm, lastig verhaal. Hoeveel kasten hebben we daar. Het groot is Daan zijn slaapkamer? Past daar eventueel zijn kast uit zijn huidige kamer in? Pannen, servies, bestek, vergiet, kaasschaaf, blikopener, magnetron/ oven, hoe veel is er aanwezig en wat wil ik zelf meenemen? Kijk het zijn maar kleine dingen, maar heel veel kleine dingen maken een hoop zooi en we hebben maar een klein hutje, dus....hebben we geregeld dat we morgen nog een kijkje mogen nemen in ons toekomstig, tijdelijk, romantisch huisje. Dan gaat Daan ook mee kijken. Ik ben echt zo benieuw wat hij er van vindt!


Een soortgelijke bungalow, als die wij krijgen

En ik denk, als ik dat weet, dat ik ook weer wat rustiger word. Dan kan ik gerichter inpakken en weet ik precies wat ik mee moet en kan nemen! Ik blijf het spannend vinden, maar heb er mega veel zin in.

To be continued....

Geen opmerkingen:

Een reactie posten